Dodik i Lavrov nakon razgovora: Ne treba slati novog visokog predstavnika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Mar.2021, 19:52

Dodik i Lavrov nakon razgovora: Ne treba slati novog visokog predstavnika

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov razgovarali su u petak 5. marta tokom čega su zaključili da nema otvorenih pitanja između Rusije i BiH.  „Predsjedavajući Predsjedništva Milorad Dodik i ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov saglasili su se da Ured visokog predstavnika (OHR) treba zatvoriti, a ne slati novog visokog predstavnika, koji do sada nisu imenovani shodno Aneksu 10 Dejtonskog sporazuma“,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Telefonski razgovor Dodika i Lavrova: Nepotreban visoki predstavnik

Izvor: Danas, 05.Mar.2021

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov razgovarali su danas telefonom i saglasili su se i da u BiH nije potrebno slati novog visokog predstavnika međunarodne zajednice, saopšteno je iz Dodikovog kabineta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.