Dodik i Kudrjašov: Optima grupa se ne povlači iz RS

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Kudrjašov: Optima grupa se ne povlači iz RS

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i generalni direktor ruske kompanije "Zarubežnjeft" Sergej Kudrjašov demantovali su da se "Optima grupa" povlači iz Rafinerije nafte u Brodu i iz Republike Srpske.

Kako je navedeno u saopštenju iz Kabineta predsednika RS, Dodik i Kudrjašov "odbacili su kao netačne i besmislene sve spekulacije iz pojedinih medija o povlačenju 'Optima grupe' iz Rafinerije nafte u Brodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Republike Srpske".

"Optima grupa" nastavlja da posluje u Republici Srpskoj i to nikada i nije bilo dovedeno u pitanje, piše u saopštenju.

Dodaje se da su Dodik i Kudrjašov razgovarali u Banjaluci o unapređenju - optimalizaciji proizvodnje i poslovanja "Optima grupe" u Republici Srpskoj, čiji je vlasnik kompanija "Zarubežnjeft".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dodik: Rusi ne idu nigde iz RS

Izvor: B92, 12.Mar.2015, 10:45

"Optima grupa" se ne povalači iz Rafinerije nafte u Brodu i iz Republike Srpske, izjavili su Milorad Dodik i Sergej Kudrjašov...Kako je navedeno u saopštenju iz Kabineta predsednika RS, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i generalni direktor ruske kompanije "Zarubežnjeft" Sergej Kudrjašov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.