Dodik i Josipović zajedno odaju poštu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Josipović zajedno odaju poštu

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik i hrvatski predsednik Ivo Josipović, posetiće u nedelju, 30. maja, tri opštine i položiti vence na mestima na kojima su stradali Srbi, Hrvati i Bošnjaci, saopštila je vlada RS.

Dodik i Josipović najpre će se sastati u zgradi opštine Derventa, a zatim će posetiti Sjenkovac, u opstini Brod, gde će položiti vence na spomen obeležje Srbima ubijenim u tom mestu.

Dvojica zvaničnika posetiće i spomen obeležje nastradalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hrvatima u prijedorskom naselju Briševo, kao i spomen obeležje poginulim Bošjacima u mestu Kozarac, u opštini Prijedor, prenela je agencija Fena.

Dodik i Josipović prisustvovaće zatim radnoj večeri, koju za njih organizuje član predsedništva BiH Nebojša Radmanović.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.