Dodik i Bregović na ručku dogovorili repertoar za koncert “Bijelog dugmeta”?

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Bregović na ručku dogovorili repertoar za koncert “Bijelog dugmeta”?

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i poznati kompozitor i muzičar Goran Bregović ručali su danas u jednom banjalučkom restoranu.

Bregović boravi u Banjaluci gde će 13. januara, za Srpsku novu godinu, grupa "Bijelo dugme", u čijem je sastavu, održati koncert, uz pokroviteljstvo predsednika Republike Srpske.

Tema razgovora zvanično nije objavljena, ali je gotovo sigurno da je većina vremena utrošena na razgovor o koncertu.

Zanimljivo je da Bregović, verovatno upravo zbog ovog sastanka, nije došao na konferenciju za medije, na kojoj je koncert zvanično najavljen, iako je bio predviđen kao jedan od promotera.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dodik i Bregović na zajedničkom ručku

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i poznati kompozitor i muzičar Goran Bregović ručali su danas u jednom banjalučkom restoranu...Bregović boravi u Banjaluci gdje će 13. januara za Srpsku novu godinu grupa "Bijelo dugme", u čijem je sastavu, održati koncert, uz pokroviteljstvo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.