Dodik: Vratiću ikonu ako Ukrajina dokaže da su je tražili prije nego što je poklonjena Lavorvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jan.2021, 21:22

Dodik: Vratiću ikonu ako Ukrajina dokaže da su je tražili prije nego što je poklonjena Lavorvu

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da je situacija u pravosuđu BiH katastrofalna i da bi pojedinci bili zadovoljni kada bi neki funkcioneri iz Republike Srpske (RS) bili osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne. "Primjer za to je ikona, u vezi sa kojom se neprekidno vodi haranga, iako je ne potražuje Ukrajina. Postoji izjava iz Agencije za koordinaciju policijskih tijela BiH, koja je nadležna za saradnju sa Interpolom, da Interpol nema...
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Dokaže li Ukrajina da je tražila ikonu prije sastanka s Lavrovom vratićemo je

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2021

BANJALUKA - Ukoliko Ukrajina dokaže da je tražila ikonu prije datuma kada sam imao sastanak sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovom, prihvatiću da je predamo, rekao je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.