Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Vlada Srpske neće prekinuti odnose sa Savjetom ministara

SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik negirao je da je Vlada Srpske pripremila odluku o prekidu odnosa sa Savjetom ministara BiH.

"To nije tačno. Niko ne želi da prekine odnose. Mi želimo dijalog", rekao je Dodik za federalnu "TV1".

On kaže da saradnju ne zaslužuju predstavnici Republike Srpske u Savjetu ministara BiH koji ne zastupaju interese Srpske, već vlastite.

Dodik >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je najavio da će suština zaključka Narodne skupštine Republike Srpske biti definisanje odnosa prema onima koji van Ustava u ime Srpske donose ključne odluke kao što je mehenizam koordinacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Vlada Srpske neće prekinuti odnose sa Savjetom ministara

Izvor: Capital.ba, 18.Feb.2016

SARAJEVO,  Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik negirao je da je Vlada Srpske pripremila odluku o prekidu odnosa sa Savjetom ministara BiH. „To nije tačno. Niko ne želi da prekine odnose. Mi želimo dijalog“, rekao je Dodik za federalnu „TV1“. On kaže da saradnju ne zaslužuju predstavnici...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.