Dodik: Uz poštovanje mera vrhunac pandemije će proći za dve do tri nedelje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Apr.2020, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Uz poštovanje mera vrhunac pandemije će proći za dve do tri nedelje

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bi uz drastične mere za dve do tri sedmice mogao da prođe vrhunac pandemije korona virusa u BIH. "Mislim da je daleko veći broj zaraženih nego što je evidentirano. Neki nemaju nikakve simptome, a prenose zarazu", rekao je Dodik za televiziju N1. BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU Navodeći da je normalno da se ljudi plaše trenutne situacije, Dodik je ocenio da sada "nije vreme za paniku, već za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Uz drastične mere, vrhunac pandemije može da prođe za dve, tri nedelje

Izvor: Danas, 01.Apr.2020

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bi uz drastične mere samozaštite za dve do tri sedmice mogao da prođe vrhunac pandemije korona virusa u BIH.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.