Dodik:Ustavni sud BiH radi ono što je godinama radio OHR

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 15:46

Dodik:Ustavni sud BiH radi ono što je godinama radio OHR

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da Ustavni sud BiH samo fingira svoju navodnu pravosudnu funkciju, a da ustvari modelira politički sistem u BiH.

Zato je Dodik na svom tviter nalogu predložio da se "Ustavni sud BiH registruje, izađe na izbore i time legitimizuje političku ulogu koju igra u BiH".

"Ono što je godinama radio OHR u poslednje vreme radi Ustavni sud BiH", napisao je Dodik povodom odluke Ustavnog suda BiH da ukine odluke Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju prenesenih nadležnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ustavni sud BiH da se registruje i izađe na izbore"

Izvor: B92, 30.Maj.2022

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da Ustavni sud BiH samo fingira svoju navodnu pravosudnu funkciju...A da, u stvari, modelira politički sistem u BiH...Zato je Dodik na svom tviter nalogu predložio da se "Ustavni sud BiH registruje, izadje na izbore i time legitimizuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.