Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2024, 12:16

Dodik: U Srebrenici se nije dogodio genocid

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Neće proći etiketa da je cijeli srpski narod genocidan

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2024

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, kazao je da se Srpska uvijek prema događajima u Srebrenici odnosila kao mjestu gdje je počinjen zločin i da su svi koji su potraživani za to, otišli na sud.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"POKUŠAVAJU DA SATANIZUJU SRBE" Dodik: Republika Srpska neće primenjivati rezoluciju o Srebrenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2024

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da Srpska neće primenjivati rezoluciju o Srebrenici, ukoliko bude usvojena u Generalnoj skupštini UN, da veruje da će Narodna skupština Srpske danas odlučiti da Zlatko Lagumdžija ne može da bude ambasador BiH u UN i da će tražiti da on bude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.