Dodik: U Sarajevu ne pijem ni njihovu vodu, bojim se da će me otrovati

Izvor: Beta, 26.Sep.2022, 12:42

Dodik: U Sarajevu ne pijem ni njihovu vodu, bojim se da će me otrovati

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati"."Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko podvaliti neko jelo. Ne bi trebalo da budem naivan, da me neko tamo zavali i otruje", rekao je Dodik u sinoćnjem intervjuu za Radio-televiziju Republike Srpske (RTRS).Dodao je da "nema ništa od toga da bude dobronameran"."Ja ne pijem njihovu vodu. I danas kad idem u Sarajevo flašica je ovde", kazao je Dodik, pokazujući na džep sakoa.Dodao je da ga "nije briga, šta god ko mislio o tome"."Ne jedem tamo, ne pijem vodu, vratim se u Istočno Sarajevo, doručkujem, ručam, šta god treba, tako je danas, a tako je bilo i ranije", naveo je Dodik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik u Sarajevu ne pije vodu, boji se da će ga otrovati

Izvor: Danas, 26.Sep.2022

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.