Dodik: Suspendovaćemo referendum

Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Suspendovaćemo referendum

Predsednik RS, Milorad Dodik, najavio je da će RS suspendovati referendum o Sudu i tužilaštvu BiH o čijem  raspisivanju je odluku usvojila Narodna skupština RS, ali ta odluka nije objavljena u Službenom glasniku RS.

To je bio jedan od uslova opozicije koja je nedavno bojkotovala sednicu Narodne skupštine RS i između ostalog tražila da se odluke usvojene u toj instituciji budu objavljene.

Dodik je rekao da odluka o suspendovanju referenduma nije znak slabosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već da je procena da u ovom trenutku ne bi bilo političkog koncenzusa o tom pitanju.

Sastanku u Palati Republike, prisustvovali su  ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić i predstavnici Konzulata Srbije u Banjaluci, piše ATV.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dodik: Suspendovaćemo referendum

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Sep.2017

Ukoliko u "Službenom glasniku RS" bude objavljena odluka o održavanju referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH, vladajuća većina će sazvati sjednicu Narodne skupštine (NS) RS i suspendovati njegovo sprovođenje, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS.On je dodao da se igra jedna teška, strateška...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.