Dodik: Srpska za pet godina samostalna

Izvor: Blic, 28.Dec.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Srpska za pet godina samostalna

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Srpska u narednom periodu biti važan faktor u regionu i da je za pet godina vidi kao moćnu, jaku, demokratsku i samostalnu.

- Vidim je moćnu, jaku, demokratsku, važan faktor u regionu i vidim je kao samostalnu - rekao je Dodik novinarima nakon prijema koji je organizovao u Banjaluci za predstavnike javnih medija povodom Dana Republike.

Dodik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je dodao da će 9. januara na proslavu Dana Republike u Banjaluku doći neko iz najvišeg rukovodstva Srbije.

- Srbija je ozbiljna zemlja i retko kad se desi da na jednom mestu budu i predsednik i premijer. To ste mogli da vidite i tako će biti i ove godine - rekao je Dodik.

Odgovarajući na pitanje novinara Televizije N1 da li u narednoj godini očekuje socijalne nemire i pojačane tenzije, Dodik je rekao da je Televizija N1 "neprijateljska" i "da radi u interesu destabilizacije".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Srpska za pet godina samostalna

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2016

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Srpska u narednom periodu biti važan faktor u regionu i da je za pet godina vidi kao moćnu, jaku, demokratsku i samostalnu..."Vidim je moćnu, jaku, demokratsku, važan faktor u regionu i vidim je kao samostalnu", rekao je Dodik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.