Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2023, 21:24

Dodik: Srbiji nije potrebna dodatna destabilizacija nakon velikih tragedija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Srbiji u trenucima pojačanog senzibiliteta najmanje potrebna bilo kakva dodatna destabilizacija, jer su dve tragedije u kojima je izgubljeno 17 mladih života dovoljno destabilizujeće za celo društvo.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik: Srbiji nije potrebna dodatna destabilizacija nakon velikih tragedija

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Maj.2023, 09:16

BANJALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbiji u trenucima pojačanog senzibiliteta najmanje potrebna bilo kakva dodatna destabilizacija, jer su dve tragedije u kojima je izgubljeno 17 mladih života dovoljno destabilizujuće za celo društvo. On je to izjavio komentarišući...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.