Dodik: Sa Kacinom nema razgovora

Izvor: RTS, 18.Okt.2014, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Sa Kacinom nema razgovora

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je Jelko Kacin neprihvatljiv kao kandidat za novog šefa delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini.

Milorad Dodik je za današnju Politiku rekao ako se kojim slučajem desi da Evropa pošalje Jelka Kacina kao novog šefa delegacije EU u BiH, onda je poslala čoveka koji će zaustaviti bilo kakve razgovore o EU.

"Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neću sa njim da razgovaram", rekao je Dodik.

Prema mišljenju Dodika, Kacin se pokazao kao antisrpski orijentisan i s njim nema nikakve vrste razgovora, već bi samo pokušavao da "nas još više ocrni".

Dodik smatra da Evropa neće biti "toliko neozbiljna", kao i da bi sama pojava Kacina u BiH dalje "usložnila" odnose sa Evropom.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Ako nam pošalju Kacina, stopirali su sve razgovore o EU

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Okt.2014

BANJA LUKA - Prema mišljenju Dodika, Kacin se pokazao kao antisrpski orijentisan i s njim nema nikakve vrste razgovora, već bi samo pokušavao da "nas još više ocrni".

Nastavak na SEEbiz.eu...

Dodik smatra da je Kacin neprihvatljiv za šefa delegacije EU

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2014

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je Jelko Kacin neprihvatljiv kao kandidat za novog šefa delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini.. . “Ako se kojim slučajem desi da ga Evropa pošalje kao novog šefa delegacije EU u BiH, onda je poslala čoveka koji će zaustaviti bilo kakve...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.