Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: SDS igra perfidnu igru

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da reagovanje predsjednika SDS-a Mladena Bosića na poziv za sastanak lidera političkih partija u BiH nije ništa drugo do odraz nerazumijevanja situacije u BiH i "činjenice da se zajednički organi u BiH ne biraju, kako u zabludi govore Bosić i SDS, nego sastavljaju, što potvrđuje dosadašnja praksa".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: SDS i Bosić igraju perfidnu igru

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012

Predsednik Republike Srpske (RS) i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodik rekao je danas da Srpska demokratska stranka (SDS) i njen lider Mladen Bosić "igraju perfidnu igru", nastojeći da steknu "neopravdane zasluge" na nivou BiH...Dodik je novinarima kazao da je SNSD "trebao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.