Izvor: Blic, 12.Sep.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Referenum će biti održan, štampanje listića je završeno

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik rekao je danas u Brodu da će referendum o Danu Republike biti održan 25. septembra, te da nema nijedne prepreke za njegovo održavanje.

- Referendum će se desiti i tu nema nikakvih spekulacija. Samo oni zlonamjerni pokušavaju da spekulišu. Tehnički preduslovi za organizaciju refrenduma su stvoreni. Komisija radi svoj posao, formirane su opštinske komisije, izvršeno je štampanje glasačkih listića, sve je pripremljeno - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Dodik.

Predsednik Srpske je pozvao građane da izađu na referendum 25. Septembra.

Pročitajte još:

- Ukoliko zaustavimo ovu priču o nametanjima rešenja, verovatno u narednoj godini možemo očekivati da neko zahteva da se ukine Republika Srpska, jer po istoj matrici je i priča o Danu Republike, tako da pozivam građane da izađu na referendum, pozivam i Bošnjake da izađu, da pokažu da su integralni dio Republike Srpske i da na taj način možemo da gradimo zajedničku budućnost i rešavamo mnoge probleme - rekao je Dodik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Završeno štampanje glasačkih listića za referendum

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2016

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da je završeno štampanje glasačkih listića za referendum o Danu Republike i pozvao narod da ne veruje lažima pojedinih medija koji pokušavaju da dezorganizuju zajedničko opredeljenje srpskih stranaka da referendum bude sproveden..."Referendum je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.