Dodik: RS dobro i stabilno mjesto za život svih

Izvor: Cafe.ba, 08.Maj.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: RS dobro i stabilno mjesto za život svih

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je građanima RS, 9. maj, Dan pobjede nad fašizmom.

On ističe da je 9. maj jedan od najznačajnijih datuma u istoriji čovječanstva i dan kada se obilježava pobjeda slobodarskog svijeta nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu i kada se odaje počast žrtvama antifašističke borbe, čiji su životi ugrađeni u stvaranje boljeg i pravednijeg svijeta.

''Na ovaj dan trebamo se podsjetiti i na ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << doprinos srpskog naroda u borbi za oslobađanje Evrope i da odamo zahvalnost herojima koji su donijeli mir'', navodi Dodik.

''Srbi su slobodarski narod koji je uvijek bio na strani pravde, i treba da budemo ponosni na svoju prošlost, istoriju i pobjedu u borbi protiv fašizma. Republika Srpska je danas dobro i stabilno mjesto za život svih, bez obzira na naciju i vjeru, i nastaviće i dalje da gaji savremene civilizacijske vrijednosti i antifašističku tradiciju'', navodi se u Dodikovoj čestitki.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Republika Srpska dobro i stabilno mesto za život

Izvor: Akter, 08.Maj.2015

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je građanima ovog bosanskohercegovačkog entiteta 9. maj, Dan pobede nad fašizmom, poručujući da je Republika Srpska danas dobro i stabilno mesto za život svih, bez obzira na veru i naciju..Predsednik RS je istakao da je 9. maj jedan od najznačajnijih...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.