Dodik: Pripremljen novac za plate zaposlenim Srbima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 19:24

Dodik: Pripremljen novac za plate zaposlenim Srbima

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je pripremljen novac da se za sve Srbe u zajedničkim institucijama BiH isplate plate do kraja godine.

"Imamo novac da to isplatimo do kraja godine, tako da neće biti nikakvih problema. Iduće godine to ćemo predvideti budžetom - rekao je Dodik i dodao da je procenjeno da je reč o 21 milionu KM mesečno, prenosi RTRS.

Prema njegovim rečima, novac je pripremljen, samo će odlučiti da li će odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << isplatiti ili kroz neki arnažman.

Dodik je dodao da će taj novac biti isplaćen ukoliko ne bude pomeranja nekih dogovora.

"Zna se šta su uslovi, konsenzus svih u Republici Srpskoj o tome, ljudima koji rade u zajedničkim institucijama isplatićemo plate. To je verovatno sudbina da preuzmemo isplatu naših ljudi, jer oni nas predstavljaju tamo, nisu autentične ličnosti koje idu tamo po svom izboru - objasnio je Dodik.

Dodik je naveo da će se samo videti na koji način će to pitanje biti rešeno.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.