Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Principi koje zagovara Kurti važili bi za sve narode na Balkanu

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da bi usvajanje novih principa na Balkanu, koje zagovara Aljbin Kurti za Šiptare, odnosno Albance, u pokušaju da se stvori "velika Albanija", važilo i za druge narode na Balkanu, prije svega Srbe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik:Principi koje zagovara Kurti važili bi za sve narode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je danas da bi usvajanje novih principa na Balkanu, koje zagovara Aljbin Kurti za Albance, u pokušaju da se stvori takozvana "velika Albanija", važilo i za druge narode na Balkanu, pre svega Srbe..."Na Balkanu se ne mogu sprovoditi dvostruki standardi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.