Dodik:Prilika da se čuje o postojanju RS

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik:Prilika da se čuje o postojanju RS

Sastanak Trilateralne komisije u Beogradu je bila prilika da ekonomska i svetska elita čuje i o postojanju Republike Srpske, izjavio je predsednik Srpske Milorad Dodik.
Dodik je novinarima u beogradkom hotelu Kraun Plaza rekao da je veoma važno da prisutni na ovom skupu čuju o postojanju Republike Srpske, njenom ekonomskom, političkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i finansijskom položaju, kao i njenom nastojanju da izgradi stabilne institucije i sprovede Dejtonski sporazum.

On kaže da ne očekuje da se već sutra vide rezultati beogradskog sastanka.



"Evropske zemlje prave neke evropske programe za zapadni Balkan i u tom pogledu biće veoma važno to osnažiti. U tome je nezaobilazna i Republika Srpska", naglasio je Dodik napomenuvši da su skupu prisustvovali moćni ljudi iz sveta finansija, politike, biznisa, investicionih fondova, banaka koji bitno utiču na globalne procese i tokove.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Trilaterala prilika da se čuje za RS

Izvor: Blic, 01.Nov.2014

Sastanak Trilateralne komisije u Beogradu je bila prilika da ekonomska i svetska elita čuje i o postojanju Republike Srpske, izjavio je predsednik Srpske Milorad Dodik...Dodik je novinarima u beogradkom hotelu Kraun Plaza rekao da je veoma važno da prisutni na ovom skupu čuju o postojanju Republike...

Nastavak na Blic...

Dodik: Prilika da svetska elita čuje o postojanju RS

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2014

Sastanak Trilateralne komisije u Beogradu je bila prilika da ekonomska i svetska elita čuje i o postojanju Republike Srpske, izjavio je Milorad Dodik...Dodik je rekao da je veoma važno da prisutni na ovom skupu čuju o postojanju Republike Srpske, njenom ekonomskom, političkom i finansijskom položaju,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.