Dodik: Pre neće biti BiH, nego što će jedan biti predsednik

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Pre neće biti BiH, nego što će jedan biti predsednik

Pre neće biti Bosne, nego što će oni uvesti jednog predsednika, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, povodom predloga visokog predstavnika Valentina Icka da se u BiH uvede jedan predsednik.

"Međunarodni faktor sa nekoliko veoma ostrašćenih visokih predstavnika nije uspio da napravi ovo što sada prelaže Valentin Incko na zalasku karijere i bez ikakve snage - da uvede jednog predsednika BiH", rekao je Dodik u intervjuu za RTRS.

On smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je to nemoguće i poručuje da o toj temi neće da priča.

Uloga međunarodne zajednice je da onemogući bilo kakvo nasilje ili sukob, ali da omogući razvoj političkog dogovora i konsenzusa faktora koji su u tome važni, a ne da oni nama govore šta je važno, a šta nije. Mi to odbacujemo, istakao je Dodik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Incku neće uspeti da BiH nametne jednog predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2018

Pre neće biti Bosne, nego što će oni uvesti jednog predsednika, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, povodom predloga visokog predstavnika Valentina Incka da se u BiH uvede jedan predsednik...Međunarodni faktor sa nekoliko veoma ostrašćenih visokih predstavnika nije uspeo da napravi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.