Dodik: Odazvaću se sastanku

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Odazvaću se sastanku

BANJALUKA - Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će se odazvati sastanku na kome će biti reči o formiranju vlasti na nivou Bosne i Hercegovine.

"Ranije sam sazvao takav sastanak u Sarajevu na koji su došli predstavnici Hrvata, dok predstavnici Bošnjaka nisu prisustvovali, pa bi bilo iluzorno da sada pokušavam sazvati takav sastanak. Ako skup budu organizovali predstavnici OHR-a ili bilo koje ambasade, neću mu se odazvati", kategoričan je Dodik. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

On je naglasio da odluku o novim izborima donosi Parlamentarna skupština BiH i da bi SNSD bio spreman za te izbore.

"U svakoj normalnoj zemlji, što BiH nije, ovakav zastoj oko formiranja Saveta ministara zahtevao bi nove izbore", zaključio je Dodik.

Povezane vesti: Dodik još nije pozvan na sastanak stranaka u BiH Borba za fotelje u Vladi RS Incko srušio vladu Srednjobosanskog kantona Dodik: Tražiću da se SNSD sam isključi iz Socijalističke internacionale EU pozvala političare u BiH da formiraju vladu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.