Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jun.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Od dva slobodna ministarska mjesta jedno za RS

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da ukoliko jedan od ministara koji će doći umjesto SDA, ne bude s prostora Republike Srpske, nema ustavnog legitimiteta Savjeta ministara BiH. „Važno je da u strukturi po Ustavu budu četiri ministra u Savjetu ministara s prostora Republike Srpske. Jedan od tih Bošnjaka bio je ministar bezbjednosti. Sada nisam upoznat kakav je personalni sastav, ali je sigurno da jedan od ta dva ministra koji je ranije pripadao SDA, ukoliko ulaze ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Od dva slobodna ministarska mjesta jedno Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2012

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da ukoliko jedan od ministara koji će doći umjesto SDA ne bude s prostora Republike Srpske, nema ustavnog legitimiteta Savjeta ministara BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.