Dodik: Nisam dobio poziv SIPA, ako vi imate donesite ga!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 14:19

Dodik: Nisam dobio poziv SIPA, ako vi imate donesite ga!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nije dobio poziv Agencije za istrage i zaštitu BiH zbog izjave u Narodnoj skupštini o navodnom prisluškivanju.

"Nikakav poziv nisam dobio. Međutim, znam te štoseve kojima se želi održati neka atmosfera, pa postavite pitanje - da li sam ili nisam dobio poziv. Ako vi imate za mene poziv, donesite ga", rekao je Dodik, prenela je RTRS.

Dodik je ranije izjavio da je to što je govorio na sednici Narodne skupštine o navodnom prisluškivanju opozicije bio performans, odnosno "zezanje".
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Znam te štoseve, ako imate poziv - donesite"

Izvor: B92, 11.Jun.2020

Banjaluka -- Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nije dobio poziv Agencije za istrage i zaštitu BiH zbog izjave u Skupštini o navodnom prisluškivanju..."Nikakav poziv nisam dobio. Međutim, znam te štoseve kojima se želi održati neka atmosfera, pa postavite pitanje - da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.