Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2012, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Ne odustajem od zahtjeva za Lagumdžijinom smjenom

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da neće odustati od zahtjeva za smjenom ministra inostranih poslova BiH Zlatka Lagumdžije, u čemu očekuje i podršku drugih stranaka iz Srpske.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Ne odustajem od zahtjeva za Lagumdžijinom smjenom

Izvor: Cafe.ba, 15.Avg.2012, 08:45

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da neće odustati od zahtjeva za smjenom ministra inostranih poslova BiH Zlatka Lagumdžije, u čemu očekuje i podršku drugih stranaka iz Srpske.

Nastavak na Cafe.ba...

Dodik: Lagumdžija mora otići, BiH neće opstati

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Avg.2012

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u srijedu je potvrdio kako će inzistirati na smjeni ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatka Lagumdžije a istodobno je ponovo osporio mogućnost opstanka BiH kao države te je najavio kako će RS nastaviti provoditi planove za osamostaljenje. ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ako pobijedi ignorisanje RS, ona treba da ide iz BiH

Izvor: Cafe.ba, 16.Avg.2012, 09:11

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik ocijenio je da sve što se dešava u BiH govori da ona ne može da opstane i da Srpska nema šta da traži u takvoj zajednici ukoliko pobijedi politika njenog nepitanja.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.