Dodik: Naša poruka je mir, stabilnost i jaka budućnost RS

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2014, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Naša poruka je mir, stabilnost i jaka budućnost RS

BANJALUKA – Ovdje smo u pobjedničkom nizu SNSD-a, na svim nivoima, u podršci koju dobijamo, evo sinoć u Gacku, a danas jednako u Banjaluci, poručio je Milorad Dodik, lider SNSD-a i kandidat ove stranke za predsjednika RS, na predizbornom skupu SNSD-a u banjalučkom naselju Lauš.

Dodik je s nabližim saradnicima na Laušu, gdje se prema slobodnim procjenama okupilo više od 1.000 ljudi, dočekan ovacijama i dugotrajnim apluzom. Podsjetio je da je SNSD u ovom naselju s lokalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stanovništvom u prošlosti dogovarao i rješavao mnoge infrastrukturne probleme.

"Naša poruka je mir, stabilnost i jaka budućnost RS. Stabilnost koja podrazumijeva zapošljavanje, jake institucije. A da bi bile jake institucije, mora da bude i podrška naroda. Došli smo ovdje da s narodom podijelimo to povjerenje i uvjerenje", rekao je Dodik.

Nikola Špirić, ministar finansija BiH i kandidat ove stranke za Parlament BiH, poručio je kako je neophodno sačuvati političku stabilnost u RS, kao preduslov za razvoj, nova radna mjesta i investicije.

"Političku stabilnost može da obezbijedi najjača politički partija, a to je SNSD. Moja poruka je da je jako bitno da iz jedne političke partije budu predsjednik RS i član Predsjedništva BiH, a jedina partija koja to nudi je SNSD – Milorada Dodika i Željku Cvijanović", rekao je Špirić.

On je istakao da sve promjene, "koje su globalnog karaktera", građani RS moraju dočekati zajedno, jaki i pripremljeni, prije svega razvijajući institucije.

"Dakle, RS prije svega, a BiH dokle treba", zaključio je Špirić.

Igor Radojičić, predsjednik Narodne skupštine RS, naglasio je da je Lauš tradicionalno jedna od najvećih tribina SNSD-a.

"Lauš je uvijek bio naše tradicionalno uporište, koje je davalo priličnu energiju kampanjama. I ovaj put očekujemo da s građanima Lauša pokažemo novu snagu u ovoj kampanji i one poruke koje su važne za izbore 2014. godine", rekao je Radojičić.

On je podsjetio da se kampanja SNSD-a vodi se pod sloganom "Za pobjedu Srpske" te da je, prije svega, posvećena tome da RS pobijedi sve političke i ekonomske izazove koji su pred njom.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SNSD za stabilnost i promociju RS

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014, 19:52

BANJALUKA - Milorad Dodik, lider SNSD-a i kandidat za drugi mandat predsjednika RS, kazao je da je poruka koju SNSD nosi - mir, stabilnost i jaka budućnost RS...U nastavku serije predizbornih mitinga širom RS, Savez nezavisnih socijaldemokrata je u srijedu naveče održao skup u banjalučkom naselju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.