Ne odustajem od referenduma

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2011, 03:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne odustajem od referenduma

Na nivou BiH ne bi trebalo da postoji više od dve-tri, možda četiri nadležnosti koje bi bile opšteprihvaćene, a sve drugo treba da bude predmet koordinacije,tvrdi Milorad Dodik predsednik Republike Srpske za najnoviji broj nedeljnika NIN a povodom referenduma u RS sa pitanjem „da li podržavate nametnute odluke visokih predstavnika, posebno o Sudu i Tužilaštvu BiH’’ .

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Na nivou BiH najviše četiri nadležnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2011

BEOGRAD - Na nivou BiH ne bi trebalo da bude više od dvije-tri, možda najviše četiri nadležnosti koje bi bile opšteprihvaćene, a sve drugo trebalo bi da bude predmet koordinacije, izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DODIK: RS NE ODUSTAJE OD REFERENDUMA O SUDU I TUŽILASTVU BIH

Izvor: Kurir, 20.Apr.2011

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da RS neće odustati od najavljenog referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH...Dodik je ovakav stav preneo ruskom ambasadoru u BiH Aleksandru Bocan - Harčenku, navodeći da je referendum deo demokratske prakse i da građani RS imaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.