Dodik: Milatović se dodvorava Sarajevu, ne okleva da uvredi Srbe

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 20:19

Dodik: "Milatović se dodvorava Sarajevu, ne okleva da uvredi Srbe"

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio za Srnu da je Milo Đukanović izgubio, ali se plaši da je pobedila "njegova politika usmerena protiv Srba".

"Sledeći put kada budu glasali u Crnoj Gori Srbi bi morali znati za koga i koje politike glasaju", rekao je Dodik.

"Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović o Srebrenici sudi onako kako je sudio i njegov prethodnik. Pozivanje na presude Međunarodnog suda, a nepominjenje velikog stradanja Srba u i oko Srberenice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i otpor Srba da priznaju zločin koji nisu počinili, govori da je Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklevajući da uvredi Srbe i RS. Šteta, mislio sam da je antisrpska politika u Crnoj Gori poražena", istakao je Dodik.

Reagujući na izjavu Milatovića da je u Srebrenici počinjen genocid, Dodik je u izjavi za Srnu kazao da Jakov Milatović nikada ne bi postao pred Crne Gore bez glasova Srba i ta činjenica ga je "obavezivala na minimum obzira prema tom biračkom telu".

" I dalje mislim da je Milatović manje loš izbor od Đukanovića, ali je takođe i manje težak protivnik za smenu od Đukanovića. Sledeći put kada budu glasali u Crnoj Gori Srbi bi morali znati za koga i koje politike glasaju. Jasno je da su ovoga puta glasali protiv Đukanovića, a ne za Milatovića", zaključio je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodik: Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2023, 09:46

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Milo Đukanović izgubio, ali da se plaši da je pobedila njegova politika usmerena protiv Srba.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.