Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Migrantsku krizu izazvala zapadna alijansa

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, rekao je da podržava zaključke Vlade RS i da oni koji su izazvali ovu krizu treba da snose odgovornost, a to je zapadna alijansa.

"Učinićemo sve da zaštitimo dosadašnji način života. Ne želimo promjene strukture stanovništva i poduzećemo sve mjere kako bi zaštitili imovinu i ljude", rekao je Dodik podsjećajući da su granice ranije zatvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Mađarska, Hrvatska i pozivajući nivo BiH da zatvori i granice BiH

Dodao je da je danas bilo veoma dobro slušati jedinstvo vlade po ovom pitanju, da su ovo ozbiljni zaključci i da će se ozbiljno pozabaviti ovim pitanjima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.