Dodik: Mesić opet nosi ustaško odelo

Izvor: BKTV News, 06.Okt.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Mesić opet nosi ustaško odelo

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je "umišljeni mirotvorac Stjepan Mesić opet obukao ustaško odelo koje navlači po potrebi i samo kada treba da napada Srbe i Republiku Srpsku ili drži ustaške govore po Australiji".

Dodik je to rekao u odgovoru na Mesićevu izjavu "da bi odmah trebalo preseći koridor kad bi Republika Srpska pokušala da se otcepi i da bi to bilo gotovo za par >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sati", prenosi RTRS.

"Taj političar, koji je deo prošlosti u svakom smislu i koji je već dugi niz godina ostavljen na smetlištu istorije, u čijoj glavi očigledno vlada oluja, bi ponovo da ratuje i preseca koridore i priziva NATO", rekao je Dodik.

Prema rečima Dodika, pošto se BiH i u međunarodnim političkim krugovima sve više spominje "kao njen propali eksperiment", srpski narod, koji iznad svega ceni slobodu, jednostavno ne sme da dopusti da doživi potop u propaloj zajednici.

"Zato i mislim da je pri takvom stanju stvari racionalan dijalog o mogućem mirnom razlazu najbolje rešenje za sve u BiH", rekao je pDodik.

On je konstatovao da zagovornike ratne opcije, poput "jednog od grobara bivše ?ugoslavije - Mesića", na svu sreću niko ništa i ne pita, niti bilo ko drži do njegovog mišljenja.

"A što se tiče Mesićevog istomišljenika Valentina Incka i njegovih snova, poručujem mu da ide u svoju zemlju i tamo sanja, jer ne znam šta će više ovde", zaključio je Dodik.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Mesić opet obukao ustaško odelo

Izvor: B92, 06.Okt.2017

Sarajevo -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je "umišljeni mirotvorac Stjepan Mesić opet obukao ustaško odelo koje navlači po potrebi"...Dodik je naveo da Mesić "ustaško odelo oblači samo kada treba da napada Srbe i Republiku Srpsku ili drži ustaške govore po Australiji"...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.