Dodik: Malo sam plaćen

Izvor: B92, 25.Avg.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Malo sam plaćen

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je malo plaćen za ono što radi, povodom nedavnih pisanja da ima najveću platu u regionu.

"Mislim da je moja plata fer i da je mala za ono što radim. U okviru onoga što društvo može, to je to", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, komentarišući visinu svoje plate od preko 2.000 evra, koja je među najvećima kada su u pitanju predsednici zemalja u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << regionu.

Komentarišući to što ima platu veću od predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Dodik je rekao da "stalno govori da je ekonomska situacija u Republici Srpskoj bolja nego u Srbiji".

Dodik je ocenio da su predstavnici vlasti na državnom nivou bolje plaćeni od entitetskih, posebno parlamentarci, dodavši da će to pitanje biti predmet nekih budućih razgovora.

"Imamo preskupu administraciju na nivou BiH", naglasio je Dodik, koji je nedavno prijavio da poseduje imovinu od 1,5 miliona evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik se žali: Malo sam plaćen!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2014

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je malo plaćen za ono što radi. Pri tom, prima više od 2.000 evra mesečno?!..Prihvata, jer društvo ne može da mu da više: Dodik.."Mislim da je moja plata fer i da je mala za ono što radim. U okviru onoga što društvo može, to je to",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.