Izvor: RTS, 28.Jul.2021, 17:29

Dodik: MUP će sprečiti hapšenja građana Republike Srpske

Založiću se da svaki građanin Republike Srpske bude zaštićen, poruka je Milorada Dodika, srpskog člana Predsedništva BiH.
"Pozivam sve ljude u Republici Srpskoj, prilikom svakog saznanja o eventualnom djelovanju SIPA ili obavještajne službe, da obavijeste nadležnu policiju", rekao je Milorad Dodik.

Naveo je da će u funkciji biti poseban broj u Republici Srpskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << putem kojeg će građani Srpske informisati policiju ukoliko im je potrebna zaštita.
"Policija Srpske je već dobila nalog da naše ljude štiti i brani – šta god to značilo. Ako neko pokuša da hapsi, privodi, policija Republike Srpske će to sprečavati", istakao je Dodik.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Policija Republike Srpske će spriječiti privođenja i hapšenja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jul.2021

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) izjavio je za banjalučku Alternativnu televiziju kako je policija Republike Srpske dobila nalog da ‘ljude štiti i brani - šta god to značilo’. “Ako neko pokuša da hapsi, privodi,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.