Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2011, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Lokalna vlast u Foči stavila RS na stranu

FOČA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je danas da ne postoji kvalitetna institucionalna saradnja lokalnih vlasti u Foči sa vlastima na nivou RS, što može biti ozbiljan problem za realizaciju strateških projekata, prvenstveno u sferi energetike, šumarstva, zdravstva i obrazovanja.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Insistirati na provođenju kapitalnih projekata

Izvor: Capital.ba, 12.Nov.2011

FOČA, Delegacija ministara Vlade Republike Srpske (RS) potvrdila je danas da će insistirati na realizaciji kapitalnih projekata u oblasti energetike, zdravstva, obrazovanja i šumarstva bez obzira na opstrukcije lokalnih vlasti ..

Nastavak na Capital.ba...

Do kraje godine 300.000 KM za hram Svetog Save

Izvor: RSplaneta.com, 12.Nov.2011

FOČA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Foči da će do kraja godine biti obezbijeđeno 300.000 KM neophodnih za izradu kupole na hramu Svetog Save u izgradnji u ovom gradu.

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.