Dodik: Logičan postupak Nikolića

Izvor: Akter, 30.Dec.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Logičan postupak Nikolića

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da se niko neće igrati sa Republikom Srpskom i da su sve institucije Srpske angažovane u njenoj odbrani

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je zahvalan predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću što je saopštio da postoji plan za rušenje vlasti u RS, jer "ako on >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << razgovara sa diplomatama, ima svoje izvore, onda je razumljivo da to i prenese".

"To ništa nije netačno i sve je logično, jer ako on razgovara sa diplomatama, onda je razumljivo da to i prenese", istakao je Dodik.

Predsednik RS je istakao da je najvažnije da Nikolić nije naseo na izjave predsednika NDP Dragana Čavića - "od Srebrenice, pa do saradnje sa Pedijem Ešdaunom sa kojim je dogovarao sve najgore za RS, a sada u saradnji sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem pokušava da dokine RS na najbrutalniji način".

"Čavić, lider SDS Mladen Bosić i ostali Izetbegovićevi poltroni sasvim dobro znaju za taj plan, ali moraju da znaju da su sve institucije Republike Srpske upregnute u potrebu da odbrane RS", rekao je Dodik.

On je napomenuo da ovih dana živi svoje najbolje političke dane zato što vidi da ljudi u RS žele da odbrane ono što ona jeste.

Prema njegovim rečima, to nije politički rad i delovanje, nego izdaja koja je vidljiva i koja će se pokazati u mesecima koji dolaze.

"Kao predsednik Republike moram da reagujem kao predsednik koji ima ustavna ovlaštenja, rekao je Dodik i dodao da su "neke stvari prevršile meru".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.