Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Ispitati zakonitost rada OBA-e

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će inicirati da kontrolni organi ispitaju zakonitost rada Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) i ostalih policijskih agencija koje su se bavile nezakonitim prisluškivanjem građana, jer smatra da obavještajna služba BiH mora da odgovora za svoj rad.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Obustaviti istragu protiv Nezavisnih novina

Izvor: Blic, 20.Jun.2011

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik zatražio je danas od Tužilaštva Bosne i Hercegovine da obustavi istragu protiv urednika banjalučkih Nezavisnih novina zato što su objavile 5.000 telefonskih brojeva koje je prisluškivala Obaveštajno-bezbednosna agencija BiH (OBA). .."Tužilaštvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.