Dodik: Gradićemo RS do njene samostalnosti i nezavisnosti

Izvor: Blic, 06.Sep.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Gradićemo RS do njene samostalnosti i nezavisnosti

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je ta stranka opredeljena da dalje gradi Republiku Srpsku do njene nezavisnosti i samostalnosti.

On je na konvenciji stranke u Laktašima poručio da je SNSD takođe opredeljena za mir i saradnju među narodnim i da nema nikakve aspiracije prema Federaciji BiH.

"Mi želimo da afirmišemo pravo na našu državu i budućnost", istakao je Dodik.

Lider SNSD-a, koji je i kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za predsednika RS na oktobarskim izborima, poručio je da ta stranka ide na izbornu pobedu na svim nivoima.

"Okupljeni smo da izgradimo sigurnu budućnost i to je poruka koju šaljemo. Da bi to uradili, moramo pobediti u ime ovog naroda i u ime ove republike", naveo je Dodik.

On je rekao da o protivnicima neće da govori, jer, kako je naveo, "oni najbolje govore za sebe".

Navodeći da u RS postoji korupcija, kao i u svim ostalim zemljama, Dodik je rekao da u RS nema organizovanih kriminalnih grupa.

Opšti izbori u biH održaće se 12. oktobra. Zvanično, predizborna kampanja počinje 12. septembra.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Želimo da afirmišemo pravo na našu državu

Izvor: Akter, 06.Sep.2014

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je ta stranka opredeljena da dalje gradi Republiku Srpsku do njene nezavisnosti i samostalnosti..On je na konvenciji stranke u Laktašima poručio da je SNSD takodje opredeljena za mir i saradnju medju narodnim i da nema...

Nastavak na Akter...

"Gradićemo RS do njene samostalnosti i nezavisnosti"

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2014, 02:30

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je ta stranka opredeljena da dalje gradi Republiku Srpsku do njene nezavisnosti i samostalnosti. ..Jasni su njegovi ciljevi: Milorad Dodik.. ..Dodik je na konvenciji stranke u Laktašima poručio da je SNSD takođe opredeljena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.