Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2023, 08:53

Dodik: Eskobar svojim izjavama krši Dejton i doprinosi raspadu BiH

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je krajnje vreme da Sjedinjene Američke Države prestanu da se mešaju u unutrašnje stvari u BiH i da "podmeću nogu svaki put kada politički predstavnici tri naroda i dva entiteta postignu neki dogovor".
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DODIK OŠTAR PREMA ESKOBARU: "Svojim izjavama doprinosi RASPADU BiH"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik osvrnuo se na izjavu američkog specijalnog izaslanika Gabrijela Eskobara, navodeći da ne doprinosi miru i da bi stranci trebali prestati sa mešanjem u unutrašnje stvari BiH..Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je krajnje vreme da Sjedinjene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.