Dodik: Dobili smo Banjaluku!

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Dobili smo Banjaluku!

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik ocenio je da je njegova stranka zadržala političku moć u RS i da nema razloga za nezadovoljstvo, proglašavajući, istovremeno, pobedu SNSD i Slobodana Gavranovića u Banjaluci.

"Dobili smo Banjaluku i zato čestitam našem Gavranoviću sa kojim ćemo nastaviti zajedno da radimo. Ovaj grad nije zaboravio šta smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uradili i da smo ga od palanke pretvorili u evropski grad", rekao je sinoć Dodik, a prenela je pres služba kandidata SNSD-a za gradonačelnika.

"Nema razloga da SNSD bude nezadovoljan, jer smo neke opštine dobili, a neke izgubili. Bila nam je ambicija da osvojimo Bijeljinu, što nismo uspeli, a svakako je važno što smo dobili Foču, Brod...", rekao je lider SNSD a prenela je televizija RS.

"I u onim opštinama gde smo izgubili poziciju načelnika, rezultati će pokazati da smo osvojili većinu u skupštinama", dodao je Dodik, navodeći kao primer Gradišku, gde opozicione stranke nisu imale zajedničku odborničku listu i SNSD će ostati najmoćnija politička partija. Lider SNSD je rekao da je iznenađen izbornim rezultatom u Srpcu, ali je ocenio da je važno što je stranka dobila izbore u Banjaluci. Zahvaljujući biračima u RS na odzivu i ističući da je izborni proces bio demokratski i fer, Dodik je rekao da je SNSD bio izložen negativnoj kampanji, ali je uprkos tome ostvario dobar rezultat.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Dodik: Mnogima smo se trebali ranije zahvaliti

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2012

BANJALUKA - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je kao predsjednik stranke dugo godina sa narodom i građanima i da već više od šest godina vodi stranku koja ima najveće povjerenje naroda Republici Srpskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.