Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2020, 12:45

Dodik: Do 20. maja ukinuti vanredno stanje

BANJALUKA - Narodna skupština RS trebala bi da održi sjednicu i do 20. maja prihvati ukidanje vanrednog stanja, kazao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a, koja je održana danas u Banjaluci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLEDEĆE SEDMICE PREDLOG NARODNOJ SKUPŠTINI RS Dodik:Očekujem da do 20. maja bude ukinuto vanredno stanje

Izvor: Blic, 08.Maj.2020

Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je, nakon sednice Izvršnog komiteta stranke, da je razgorano o rebalasnu budžeta Republike Srpske zbog smanjenih prihoda.

Nastavak na Blic...

Dodik: Ukidanje vanrednog stanja moguće do 20. maja

Izvor: B92, 08.Maj.2020

Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik kaže da je Izvršni komitet te stranke zatražio od vlade da razmotri ukidanje vanrednog stanja...To će biti najkasnije do 20. maja...”Verujem da će vanredo stanje biti ukinuto i da će se život vratiti u normalne tokove”, rekao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.