Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2024, 12:45

Dodik: Srpska ne prihvata sankcije prema Rusiji; Sankcije SAD zbog organizacije proslave priliče imperiji iz neke komedije

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na panel-diskusiji Diplomatske akademije u Beču o budućnosti BiH da je Evropska unija odabrala pogrešnu politiku kada je reč o ukrajinsko-ruskom sukobu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik: Kada BiH počne pregovore s EU, Šmit i strane sudije moraju otići

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2024

BEČ – Nakon očekivane odluke da BiH započne pregovore o članstvu u EU, očekuje se pozitivan iskorak, a Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, smatra da će nakon toga iz BiH Kristijan Šmit, koga RS ne priznaje za visokog predstavnika, kao i stranci iz Ustavnog suda BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.