Dodik: Cvijanovićeva ima moju podršku

Izvor: Cafe.ba, 20.Maj.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Cvijanovićeva ima moju podršku

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da Vlada na čelu sa premijerom Željkom Cvijanović ima njegovu punu podršku, kao i podršku većine poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

"Željka Cvijanović kao predsjednik Vlade Republike Srpske ima moju punu podršku! Niko ozbiljan u ovom trenutku ne razmišlja o rekonstrukciji Vlade i takve priče dolaze od zlonamjernih i dokonih ljudi, željnih senzacionalističkih priča koje se vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << brzo u pravilu ispostave kao netačne", rekao je Dodik na pitanje Srne da prokomentariše medijske spekulacije o navodnoj rekonstrukciji Vlade Srpske.

Predsjednik Dodik je istakao da se od Vlade Republike Srpske očekuje da ispunjava svoju funkciju i sve svoje obaveze uredno izvršava na dobrobit svih građana.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.