Dodik: Borenoviću, autoritet se stiče djelima, a ne riječima

Izvor: Cafe.ba, 21.Nov.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Borenoviću, autoritet se stiče djelima, a ne riječima

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik rekao je Srni da uopšte ne zna ko je spomenuo potpredsjednika Partije demokratskog progresa /PDP/ Branislava Borenovića u vezi sa TV duelom, jedino ako je on umislio da je Mladen Bosić, što ga, kako kaže, uopšte ne bi iznenadilo.

"Zasmijava me i divim se njegovom entuzijazmu, jer je vidno da ga ponijela obećana funkcija novog predsjednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << PDP-a", odogvorio je Dodik na pitanje Srne da prokomentariše poziv Borenovića na TV duel.

Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske, rekao je da će Borenoviću ovom prilikom dati jedan savjet, a to je da autoritet ne stiče riječima, već djelima.

"Stoga mu poručujem da se ne zanosi. Kada djelima pokaže da je neko u političkom životu Republike Srpske, možda mu se i ostvari dječački san da učestvuje u TV duelu sa predsjednikom Republike", naglasio je Dodik.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.