Đoković dobio od Dodika orden Republike Srpske (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 11:52

Đoković dobio od Dodika orden Republike Srpske (VIDEO)

Veliko priznanje,

Prvi teniser sveta Novak Đoković poslednjih dana boravi u poseti BiH

Nakon što je posetio Sarajevo, a onda i "Bosanske piramide", Đoković se sreo i sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Dodik je srpskom teniseru uručio Orden Republike Srpske na lenti za izuzetan doprinos sportu.

Real Madrid večeras (21.00) može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdi titulu šampiona Španije. Ako savlada Viljareal, sve je gotovo, a kvota na to je 1,40. A trijumf Reala sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) nosi kvotu 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Viljareal.

Značajno priznanje Đoković je dobio na Jahorini.

Orden Republike Srpske na lenti dodeljen je Novaku za izuzetan doprinos sportu i afirmaciji tenisa na prostoru Srpske, čime je doprineo i njenoj afirmaciji regionu i svetu, navodi RTRS.

Đoković je zajedno sa Dodikom obišao čuveni ski-stazu koja nosi njegovo ime.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.