DODIK: Tražimo od Hrvatske da ne odlaže nuklearni otpad uz  granicu sa BIH, to bi ugrozilo živote više od pola miliona ljudi!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK: Tražimo od Hrvatske da ne odlaže nuklearni otpad uz granicu sa BIH, to bi ugrozilo živote više od pola miliona ljudi!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izrazio je uverenje da će Hrvatska odustati od namere da nuklearni otpad odlaže na granici sa BiH, jer bi to, kako je istakao, moglo dodatno zatrovati ne samo odnose u regionu kojem je preko potrebna stabilnost, već i goli život žitelja tog dela BiH.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BiH od Hrvatske traži da promeni plan o odlaganju radioaktivnog otpada na granici sa BiH

Izvor: Danas, 22.Mar.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik smatra da će Hrvatska odustati od namere da odlaže nuklearni otpad na granici sa BiH, na Trgovskoj gori kod Dvora, jer bi to moglo dodatno usložniti odnose u regionu, ali i ugroziti živote ljudi na tom prostoru. Članak BiH od Hrvatske traži da promeni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.