Izvor: Blic, 04.Jun.2020, 18:01

DODIK: Radončić je radio dobro i u interesu bezbednosti

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da je veoma loše to što je Fahrudin Radončić podneo ostavku na mesto ministra bezbednosti u Savetu ministara, dodajući da je Radončić dobro upravljao Ministarstvom, te da je pretendovao za čoveka koji bi mogao da objedini sve bezbednosne agencije u BiH, prenosi Srna.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DODIK: Radončić je radio dobro, loše je što smo ga izgubili u Veću ministara

Izvor: Kurir, 04.Jun.2020

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da je veoma loše što je Fahrudin Radončić podneo ostavku na mesto ministra bezbednosti u Veću ministara, istakavši da je dobro upravljao Ministarstvom i da je pretendovao za čoveka koji bi mogao da objedini sve sigurnosne agencije u BiH.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.