DODIK OPISAO KAKO JE EŠDAUN LOMIO SRBE: Pred odlaske u Banja Luku primenjivao SRAMAN SCENARIO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK OPISAO KAKO JE EŠDAUN "LOMIO" SRBE: Pred odlaske u Banja Luku primenjivao SRAMAN SCENARIO! (FOTO)

U knjizi "Plugovi i mačevi" Pedi Ešdaun, bivši Visoki predstavnik u BiH, koji je danas preminuo, napisao je da kad god mu je trebalo da slomi otpor Banja Luka zvao svog prijatelja, evropskog komesara Krisa Patena i rekao mu šta treba da napiše Banja Luci da je to evropska politika, otkrio je Milorad Dodik ranije ove godine

To bi Paten uvek uradio, a onda je Ešdaun išao da lomi Srbe u Banja Luci posle dva dana, tj. da ih ubeđuje da promene svoj "tvrdi" stav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dodik je to rekao u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji voditelju Milomiru Mariću i dodao da planira da tuži Ešdauna jer je kršio Ustav BiH i Dejtonski sporazum, te napravio "mnogo zla svim narodima u BiH".

- To je stvarno kreten - rekao je Dodik.

Taj deo možete pogledati od 38. minuta video-snimka.

Pedi Ešdaun, bivši britanski političar i Visoki predstavnik za BiH umro je danas U 77. godini života, nakon što mu je prošlog meseca dijagnostikovan ozbiljan oblik raka mokraćne bešike.

JEZIVI SNIMAK NESREĆE KOD NIŠA: Autobus prepolovljen, voz iskočio iz šina, među mrtvima I DETE
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.