DODIK ODGOVARA NA KOMŠIĆEVE PROVOKACIJE: Svestan je koliko je NEBITAN, pa zato tako i govori! Zna on dobro da je Drina reka koja SPAJA SRPSKI NAROD!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK ODGOVARA NA KOMŠIĆEVE PROVOKACIJE: Svestan je koliko je NEBITAN, pa zato tako i govori! Zna on dobro da je Drina reka koja SPAJA SRPSKI NAROD!

Predsednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Željko Komšić ima krizu legitimiteta, jer po treći put postaje hrvatski član Predsedništva glasovima Bošnjaka i ta činjenica može da objasni njegove izjave koje daje od kako je izabran na tu funkciju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Srbiji ne može niko da preti pogotovo ne nemoćni Komšić"

Izvor: B92, 04.Nov.2018

Novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da hrvatski član Predsedništva Željko Komšić ne može da preti Srbiji i čitavom srpskom narodu...Dodik kaže da je srpski narod jedinstven i ne može biti podeljen nikakvom administrativnom linijom, pa ni Drinom..."On pokušava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.