Izvor: Pančevac-online.com, 18.Sep.2023, 10:39

DODIK LAVROVU NIJE POKLONIO UKRADENU IKONU: Ukrajinsko tužilaštvo saopštilo da ikona nije iz njihove kulturne baštine! Tužilaštvo BiH zatvorilo je ovaj predmet!

SARAJEVO: Nakon što je iz Ukrajine saopšteno da pozlaćena ikona, koju je aktuelni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik svojevremeno poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, nije iz njihove kulturne baštine, Tužilaštvo BiH je zatvorilo je ovaj predmet. Kako je potvrđeno sarajevskom portalu Klix, Tužilaštvo BiH je donelo odluku o nesprovođenju istrage u predmetu „Ikona“, koju […] The post DODIK LAVROVU NIJE POKLONIO UKRADENU IKONU: Ukrajinsko tužilaštvo saopštilo da ikona nije iz njihove kulturne baštine! Tužilaštvo BiH zatvorilo je ovaj predmet! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUKA DONESENA Tužilaštvo BiH zatvorilo predmet "Ikona" nakon 3 godine, ovo je razlog (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Sep.2023

Tužilaštvo BiH je donelo odluku o neprovođenju istrage u predmetu "Ikona" u vezi sa ikonom koju je Milorad Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu.

Nastavak na Blic...

Neće biti istrage oko ikone koju je Dodik poklonio Lavrovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Sep.2023

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine(BiH) neće provoditi istragu o ukrajinskoj ikoni koja je prije tri godine u BiH poklonjena ruskom šefu diplomatije Sergeju Lavrovu, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa(RSE) iz ove pravosudne institucije. Riječ je o ikoni Svetog Nikole koju je tadašnji član Predsjedništva...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.