DODIK Arcelor Mittal ima 15 dana da se izjasni o kupovini Ljubije

Izvor: Blic, 21.Jun.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK "Arcelor Mittal" ima 15 dana da se izjasni o kupovini "Ljubije"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da rok od 15 dana koji je dat "Arcelor Mittalu" da odluči da li želi da učestvuje u pregovorima o kupovini akcija Rudnika željezne rude "Ljubija" ima za cilj da se Republika Srpska odluči za najbolju ponudu.

- Nakon ponude `Mittala` i ponude koju imamo od Izraelaca, biće odlučeno koja je ponuda najbolja za Srpsku -  rekao je Dodik.

Predsednik Srpske je naveo da veruje da potezi "Arcelor Mittala" predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spekulaciju, jer bi se u suprotnom ostao utisak da nešto želi na silu da se postigne.

- Ovde je reč o racionalnom pristupu. `Mittalu` je jasno rečeno - evo vam 15 dana da date ponudu. Ako za to vrijeme ne bude ponude, mi idemo ponovo na odlučivanje - naglasio je Dodik.

Poričitajte još:

Vlada Srpske je danas na zahtev DNS-a s dnevnog reda povukla razmatranje odluke o prodaji 64,9 odsto akcija Rudnika željezne rude "LJubija" iz Prijedora.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dodik: Ako za 15 dana ne bude ponude "Mitala", ponovo odlučujemo

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2016

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da rok od 15 dana koji je dat "Arselor Mitalu" da odluči da li želi da učestvuje u pregovorima o kupovini akcija Rudnika željezne rude "LJubija" ima za cilj da se Republika Srpska odluči za najbolju ponudu..."Nakon ponude `Mitala` i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.