DAN SEĆANJA NA STRADALE I PROGNANE U OLUJI U PRIJEDORU 4. AVGUSTA! Vučić sa patrijarhom i Dodikom o ključnim nacionalnim pitanjima

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 14:00

DAN SEĆANJA NA STRADALE I PROGNANE U "OLUJI" U PRIJEDORU 4. AVGUSTA! Vučić sa patrijarhom i Dodikom o ključnim nacionalnim pitanjima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa poglavarom SPC patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

- Sa patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom sam razgovarao o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod. Dogovoreni su važni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske, a patrijarh i ja prihvatili smo predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika Dodika da obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja", bude održano u Prijedoru 4. avgusta - objavio je predsednik na svom Instagram nalogu.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle sastanka sa Stoltenbergom Vučić opet iza zatvorenih vrata sa patrijarhom i Dodikom: Brifing, skrivanje ili marketing?

Izvor: Danas, 20.Jul.2023

Iza zatvorenih vrata vile "Mir" predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se sastao sa patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.